вторник, 3 април 2012 г.

Змей Магесник- независимo списание, посвено на магията, окултизма и езотериката

Скъпи читатели, 

Змей Магесник е независимo списание, посветено на магията, окултизма и езотериката. Ръководено и изготвено изцяло от екип от млади окултисти, журналът съчетава традиционните представи за магията с най-съвремените тенденции в Магическите Изкуства - каква е била магията преди и как се развива тя в днешно време. 

Авторите на списанието са водени от идеята да се обединят в едно статии от западния окултизъм с езичеството, било то местно или чуждо. Тъй като писателите които пишат за Змей Магесник имат широк диапазон на възприятие, и тъй като темите, които обхваща журналът изразяват личните им интереси, идеи и разбирания тук може да намерите теми от българския фолклор и обичаи, съвременното езичество, както местно, така и западно, магията, окултизма и западната езотерична мисъл. 

Змей Магесник съчетава множество гледни точки като така дава възможност, както на авторите,така и на самите читатели да получат ново разбиране за света и магията. Бихме искали да поканим своите читатели и приятели да се чувстват свободни да изпращат свои статии на теми, които представляват интерес за тях като се свържат с екипа на списанието, за да получат повече инфомация. 

Списанието се издава в електронен формат на специфични дати, съобразени с различни празници от българската и западна традициционна система.
Нека Змей Магесник Ви бъде полезен по Пътя Ви и в Изкуството. 

От Авторите

Списанието може да изтеглите от тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар